duminică, 1 ianuarie 2012


Curtea Constituţională a preşedintelui României




Preşedintele jucător, Traian Băsescu, nu s-ar fi transformat în preşedinte dictator fără sprijinul UDMR şi cel al minorităţilor naţionale, altele decât cea maghiară. Un rol important în transformarea lui Traian Băsescu l-au jucat şi îl joacă în continuare trădătorii înregimentaţi în armata generalului trădător Gabriel Oprea, dar şi parte din echipa Curţii Constituţionale.
Toate, dar absolut toate dorinţele rostite sau ascunse ale preşedintelui dictator au fost îndeplinite de Curtea Constituţională, atunci când aceasta a fost chemată să se pronunţe. Şi toate, dar absolut toate deciziile au fost luate cu scorul de 5 la 4. Normal, fiindcă Puterea are cinci judecători, iar Opoziţia numai patru.
La începutul acestui an, Curtea Constituţională va trebui să se pronunţe în cazul privind comasarea alegerilor locale cu cele generale. Evident, dorinţa preşedintelui PDL al României, Traian Băsescu, de a avea alegeri amestecate va fi îndeplinită. Evident, cu acelaşi scor: 5-4.
Întrebat ce-şi doreşte de la 2012, preşedintele PDL al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a declarat: „Aş vrea să avem cât mai puţine sesizări de neconstituţionalitate". Este foarte posibil ca visul domnului Zegrean să devină realitate. Dar pentru asta, Opoziţia va trebui să priceapă, o dată pentru totdeauna, că degeaba se tot adresează Curţii Constituţionale.

Sursa:
http://www.cotidianul.ro/curtea-constitutionala-a-presedintelui-romaniei-168521/