joi, 19 ianuarie 2012




Fata lui Băsescu vorbeşte
Ce spune EBA despre protestele din țară


Traian Băsescu tace, dar "vorbeşte" EBA. Elena Băsescu, fiica cea mică a președintelui, urmărește, cu un ochi critic, desfăşurarea protestelor care au loc în România, în ultimele zile.

Aceasta a postat pe contul său de Twitter linkuri spre articole din presă în care se vorbeşte despre protestatarii care sunt plătiţi să vină la mitinguri, dar şi un îndemn la solidaritate cu Traian Băsescu.
Unul dintre momentele pe care Elena Băsescu a vrut să îl aducă în atenţia prietenilor de pe Twitter a fost cel desfăşurat la Drobeta Turnu Severin, când o mamă şi-a scos fiul dintre protestatari, lovindu-l cu poşeta în cap şi strigându-i: "Ce ţi-au dat mă? Bani?"

Aceasta a mai prezentat pe Twitter un articol în care se spune că Gabriel Oniga, şeful tineretului PSD din Cluj, a venit la miting într-o limuzină de lux. În replică, acesta îi răspunde pe Facebook că maşina lui e de fapt un Logan "alb ca zăpada".

Elena Băsescu nu face niciun comentariu despre motivele care i-au scos pe oameni în piaţă sau despre revendicările lor. În schimb, în semn de solidaritate cu tatăl său, a postat pe twitter un link spre contul de facebook denumit "Alături de preşedintele nostru" care a primit doar 8.000 de like-uri.

 Dan Zavaleanu
Sursa:
http://www.cotidianul.ro/ce-spune-eba-despre-protestele-din-tara-170291/