sâmbătă, 21 ianuarie 2012


Jandarmule, tu nici nu ştii preţul pe care-l vei plăti

Scris de : Marius Bâtcă



Nu ştii, încă, sau refuzi să crezi, JANDARMULE! Urmează să plăteşti un preţ, pentru care, din incoştienţă, toată familia o să îţi fie afectată.

Dacă ai uitat, JANDARMULE, îţi prezint o listă de condamnări pentru nişte militari, CA TINE, care, acum 22 de ani, crezând că ORDINUL SUPERIORULUI înseamnă LEGE: au bătut, au fugărit, au schingiut şi au omorât oameni obişnuiţi CA TINE (cu venituri reduse cu 40% şi ore suplimentare neplătite), ca noi, ca mama ta (care, probabil, plânge în fiecare seară când eşti în misiune, pe stradă, rugându-se la Dumnezeu să nu ai parte de ce este mai rău), ca soţia ta (care îşi strânge copiii la piept şi se gândeşte cum ar fi să îi crescă singură), ca iubiţii tăi copiii (care deja sunt priviţi cu suspiciune, la şcoală, şi riscă, din cauza izolării, să ajungă asemenea drogaţilor şi huliganilor, de care, în mod normal, ar trebui să te ocupi).
JANDARMULE, aceşti militari, CA TINE, sunt condamnaţi în dosarul Revoluţiei.
Generalii Dumitru Drăghin şi Grigorie Ghiţă au fost condamnaţi pentru masacrul de la Aeroportul Otopeni, la opt ani de închisoare şi, respectiv, şase ani. Tot în dosarul Otopeni au fost condamnat căpitanul Ionel Zorilă.
Colonelul (r) Bruno Marius Palade, fost şef de catedră în cadrul Şcolii de Ofiţeri activi de la Sibiu, a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru că a ordonat unor soldaţi deschiderea focului asupra manifestanţilor, fiind ucise două persoane şi rănite alte cinci.
Colonelul (r) Gheorghe Marinescu, fost şef Serviciu Circulaţie MApN Bucureşti, a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru uciderea unei persoane şi rănirea altor trei.
Locotenent colonelul (r) Gheorghe Rodeanu, comandantul dispozitivului de apărare din faţa Hotelului Negoiu din Bucureşti, a fost condamnat la cinci ani de detenţie, pentru rănirea a două persoane.
Căpitanul (r) Costel Lazăr a fost condamnat la patru ani de închisoare, pentru că a ordonat să se tragă într-o ambulanţă, aflată în faţa Spitalului Militar Central din Capitală.
Plutonierul major (r) Marin Mihai a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru rănirea gravă a unui copil care păştea oile în apropierea comunei dîmboviţene Răzvad etc

Citeşte continuarea pe:
http://www.ziuaveche.ro/opinie/jandarmule-tu-nici-nu-stii-pretul-pe-care-l-vei-plati-70090.html