marți, 3 ianuarie 2012


 Cat de proşti...?

Scris de colonel (r.) Marin Neacşu

Cat de proşti ne credeti domnule preşedinte încât să:

- nu vedem că în ţara asta trăiesc bine numai cei ce se dau bine pe lângă familia Băsescu ?
- nu pricepem că Lăpuşneanu este gata să taie capetele tuturor Moţocilor de pe la Cluj, de pe la Braşov, de pe la Oradea, de pe la DNA, numai să îşi păstreze coroana pe cap ?
- nu vedem că sunteţi gata să vindeţi orice, oricui, finanţele tării către FMI, aurul ţării către firme care plătesc comisioane grase, securitatea tării americanilor, secretele ţării evreilor, iar arhivele, sănătatea, pădurile, educaţia şi judeţele ţării maghiarilor numai pentru a vă păstra scaunul sub fund?
- nu vedem că aţi adus ţara într-o situaţie fără ieşire, o ţară a Mondialilor,a beizadelelor cu pistol sub pernă, şi maşini de fiţe la poartă,a ţepelor financiare, o ţară a analfabeţilor şi podăreselor, a trădătorilor şi linguşitorilor cu funcţii de ministru, a generalilor cu stagiul militar nesatisfăcut dar cu orgoliul satisfăcut din plin?
- nu pricepem că aţi făcut din vânzarea de armament o afacere de familie, sub acoperire şi protecţie prezidenţială, vânzând tot ce produc fabricile româneşti sau tot ce mai are căutare pe piaţa de armament, de la rachete la documente şi dosare nucleare sau minereuri de uraniu îmbogăţit sau nu, dar cu scopul de a îmbogăţi conturile familiei?


Citiţi continuarea pe:
http://neacsum.blogspot.com/2012/01/cat-de-prosti.html