joi, 26 ianuarie 2012


Face TVR jocurile Moscovei?

Scris de : M.A.
Conducerea TVR lasă impresia că face jocurile Moscovei. De Ziua Unirii, 24 Ianuarie, filmul serii de la TVR a fost “Admiral”, un film despre revoluţia bolşevică.
“Dupa contractul de preluare a TVR pe o frecventa a controversatului om de afaceri Vladimir Plahotniuc, apropiat intereselor rusesti, si care atunci cand nu-i convine ce transmite TVR, baga telenovele sau publicitate in limba rusa, spargand transmisia TVR, conducerea TVR continua sa-si bata joc de basarabeni”, scrie Romanian Global News.
“In 24 Ianuarie, cu ocazia sarbatoririi Unirii Principatelor Romane, PNL de dincolo de Prut, dar si alte institutii si asociatii au organizat diverse manifestari prin care sarbatoreau, pe modelul celor din Tara, Mica Unire. Desi corespondentul TVR de la Chisinau a facut un material pe care l-a trimis la Bucuresti, producatorul Raluca Stroe Brumaru a blocat transmiterea materialului in Jurnal. De, nu trebuia sa se vada unitatea de actiune a romanilor de pe cele doua maluri ale Prutului! Doar Moscova asta vrea!”, scrie sursa citata.
“Nu este prima data cand respectivul producator cenzureaza materialele de la Chisinau.(…) Vrea cineva sa ne bage pe rusi pe gat cu tot dinadinsul? Poate ar fi bine ca inainte de asta, iubitorii Rusiei din TVR sa sugereze Moscovei sa-si ceara iertare pentru sutele de mii de romani ucisi in gulagurile rusesti”, continua rgnpress.ro, care se referă la faptul că, de ziua independenţei R. Moldova, TVR a transmis filmul propagandistic rusesc “Taras Bulba“.
Şi, acum, o alta “coincidenţă” bizară, marca TVR. După filmul “Admiral“, a urmat un altul, “Pericolul din adâncuri“. În aceeaşi zi, Sebastian Lăzăroiu declarase: “Nemultumirea poporului este ca un monstru marin care inoata linistit in adancuri. Daca il zgandari iese la 
suprafata“.

 
Sursa: