duminică, 2 octombrie 2011


Injustiţia română

Scris de : Hari Bucur-Marcu

Sfârşitul de săptămână ce tocmai a trecut a fost folosit pentru întâlniri, manifestări şi declaraţii electorale, de parcă mâine ar fi alegerile parlamentare. Cei care nu sunt la putere şi cărora nu ne putem hazarda, cel puţin deocamdă, să le zicem, la un loc, opoziţie, s-au grupat în extremităţile diagonale ale hărţii României, la Suceava şi Timişoara, de unde au promis sau ameniţat că actualii guvernanţi vor înfunda puşcăriile, de cum vor câştiga ei alegerile.
Victor Ponta de la Uniunea Social Liberală şi preşedintele Partidului Social Democrat a declarat la Suceava ca suntem martorii unei fraude de patru miliarde de euro, făcută de madam Udrea şi oamenii puterii şi că, atunci când va fi USL la putere, aceşti fraudulenţi vor fi anchetaţi penal, pentru că va veni şi vremea ca justiţia să funcţioneze liber, iar procurorii să fie independenţi.
La celălalt cap al diagonalei geografice, la Timişoara, Dan Diaconescu de la Dan Diaconescu Direct, OTV şi Partidul Poporului Dan Diaconescu a promis că el va deveni preşedinte de ţară, iar actualul preşedinte, Traian Băsescu, va ajunge la puşcărie.
Ce să înţelegem de aici?

Citeşte continuarea pe: 
http://www.ziuaveche.ro/actualitate-interna/politica-interna/injustitia-romana-53466.html