vineri, 28 octombrie 2011

Varză la recensămât. Bucureştenii sfătuiţi să se autorecenzeze

Scris de M.A.B.

Varză la recensâmât. Bucureştenii care nu au fost contactaţi de recenzori sunt sfătuiţi să se autorecenzeze.

Pentru intensificarea ritmului de înregistrare al datelor în vederea finalizării recenzării tuturor persoanelor şi întregului fond de locuinţe până la data de 31 octombrie a.c., Secretariatul Tehnic Central al Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor 2011 recomandă persoanelor care locuiesc în Municipiul Bucureşti şi care nu au putut fi contactate de recenzor să opteze pentru metoda autorecenzării. Această metodă este descrisă în „Procedura pentru autorecenzare” care va fi disponibilă pe site-ul Recensământului populaţiei şi locuinţelor 2011 la adresa: www.recensamantromania.ro, secţiunea “Instrumentar” din meniul principal, începând cu ziua de vineri, 28 octombrie 2011, orele 12.00.
Utilizarea acestei metode se recomandă persoanelor care dispun de utilităţile tehnice necesare şi doresc să furnizeze informaţii statistice prin procedura menţionată mai sus.
Persoanele din Bucureşti care nu au fost luate în evidenţă la recensământ pot opta pentru completarea chestionarelor semi-online, au declarat vineri reprezentanţii Institutului Naţional de Statistică, în cadrul unei conferinţe de presă.
Persoanele care aleg să facă recensământul online sunt obligate să trimită un email la primăria de care aparţin şi să-şi anunţe intenţia de a fi luate în evidenţă, transmite Mediafax.
Persoana trebuie să acceseze pagina www.recensamantromania.ro la secţiunea Instrumentar, de unde pot fi descărcate formularele de recensământ. După completare, formulare pot fi transmise prin poştă, scanate şi transmise pe email sau depuse la Primărie.
În cadrul conferinţei de presă, reprezentanţii INS au avut probleme în accesarea paginii www.recensamantromania.ro, care nu putea fi încărcată.

Sursa:
http://www.ziuaveche.ro/actualitate-interna/social/varza-la-recensamat-bucurestenii-sfatuiti-sa-se-autorecenzeze-vezi-cum-57595.html