luni, 17 octombrie 2011

Slugile Rusiei aberează. Plan secret: România invadează R. Moldova cu ţigani
Scris de: M.A.B.

R. Moldova, ocupată de România prin intermediul ţiganilor. O operaţiune interstatală secretă între autorităţile puterii de stat din R. Moldova şi România, cu scopul absorbirii societăţii moldoveneşti.


Cel care aberează este Victor Şelin, preşedintele Partidului Social Democrat din R. Moldova, un partid minuscul finanţat de Moscova şi care se remarcă periodic prin prostii debitate la foc automat şi atacuri gratuite la adersa românilor şi României.
Potrivit lui Şelin, citat de Unimedia, timp de 3 săptămâni, aproximativ 1.200 de ţigani (cu cetăţenie română) au traversat frontiera de pe Prut. Alţi circa 4.000 sunt în aşteptarea paşaportului, pentru a putea intra în R. Moldova.
„Romii care trec frontiera au în buzunare câte 5 mii euro, dar spun că mor de foame şi vin în Republica Moldova să repare acoperişurile moldovenilor. Asta ar trebui să pună pe gânduri colaboratorii Serviciului Vamal şi al Grănicerilor. E straniu că ei nu pleacă în UE pentru salarii decente, dar vin aici, unde nici moldovenii nu-şi pot găsi loc de muncă”, spune Şelin. De asemenea, Victor Şelin, care îţi ţine conferinţeţe de presă doar în limba rusă, pentru a cărei oficializare luptă, mai susţine că grănicerii şi vameşii sunt forţaţi să permită intrarea ţiganilor cu cetăţenie română pe teritoriul R. Moldova, pentru că au primit indicaţii în acest sens de la şefii lor.
Slugile Rusiei, în frunte cu Victor Şelin, avertizează că fluxul bine organizat al ţiganilor din România, în special bărbaţi, are drept scop utilizarea acestora pentru a destabiliza situaţia din oraşe şi sate şi anunţarea stării de urgenţă în ţară, fapt ce ar permite actualei guvernări să se menţină la putere. Mai mult chiar, spune Şelin, acest fenomen demonstrează intenţia de absorbţie a populaţiei R. Moldova de către cetăţenii României, mai ales dacă se ia în calcul şi nivelul de implicare a cetăţenilor români în viaţa politică a Republicii Moldova.
 Foto: colaj ziuaveche.ro
Sursa:
http://www.ziuaveche.ro/international/basarabia/slugile-rusiei-abereaza-plan-secret-romania-invadeaza-r-moldova-cu-tigani-55883.html