sâmbătă, 15 octombrie 2011

 Udrea: Mai toate femeile cu funcţii importante au fost susţinute măcar la început de preşedinte

Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL) Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Convenţia Naţională a Organizaţiei de femei democrat-liberale, că preşedintele Traian Băsescu "este cel mai deschis" la capitolul promovarea femeilor în funcţii importante, potrivit Agerpres.
"Mai toate femeile care au astăzi funcţii importante din PDL au fost susţinute măcar la începutul carierei de Traian Băsescu. Aşa se face că avem, ca partid, femei în cele mai înalte funcţii din stat din ultimii 20 de ani", a spus Udrea.
Elena Udrea a adăugat că şeful statului "poate să mai dea încă o şansă în plus, mai mult decât până acum femeilor'', pentru că după părerea ei "există femei care pot ocupa funcţia de prim ministru".
"Ţine numai de noi să ne schimbăm mentalitatea, comportamentul, pentru că până la urmă societatea reacţionează aşa cum dăm noi semnalul. Câtă vreme noi suntem primele care acceptăm discriminarea în politică şi nu numai în politică, societatea nu face decât să urmeze propria noastră atitudine", a încheiat Udrea.
Elena Udrea: Traian Băsescu este cel mai deschis la promovarea femeilor în politică, dar poate să mai ofere acestora încă o şană
„Cred că domnul Traian Băsescu poate să mai ofere încă o şansă în plus decât a făcut-o până acum. Cred că există femei care pot ocupa funcţia de prim-ministru", a conchis Udrea.

Crina Ionescu

Sursa:
http://www.cotidianul.ro/udrea-mai-toate-femeile-cu-functii-importante-au-fost-sustinute-macar-la-inceput-de-presedinte-160926/