miercuri, 12 octombrie 2011

Copiii de grădiniţă, votanţii UNPR


Fostul ofiţer de intendenţă Gabriel Oprea a numărat izmenele din debaraua partidului şi a constatat că poate îmbrăca o armată de pensionari. Mai mult, izmenele ar ajunge şi pentru adulţi, dar şi pentru tinerii şi chiar pentru adolescenţii care au împlinit 16 ani. De aceea, preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a dat ordin ca partidul să propună revizuirea Constituţiei, astfel încât să aibă drept de vot şi persoanele care au împlinit 16 ani. Domnul Oprea i-a ordonat să se ocupe de problemă lui Ioan Toma, unul dintre oamenii săi de încredere. Adică unuia care, ca şi el, a trădat PSD-ul pentru a se alătura oştii lui Traian Băsescu. Senatorul UNPR Ioan Toma a declarat că va depune amendamentul privind introducerea dreptului de vot de la vârsta de 16 ani.
N-ar fi de mirare ca propunerea privind scăderea vârstei de la care se poate vota să nu-i aparţină generalului trădător Oprea, ci unui trădător de dată recent. Este vorba despre medicul urgentist Tudor Ciuhodaru, cel care, încă de pe vremea când era membru PC, îi şi vedea pe adolescenţii de 16 ani la urne. Probabil că proaspătul activist UNPR a constatat că adolescenţii care ajung la el sub influenţa plantelor etnobotanice sunt în stare de tot felul de lucruri ciudate, inclusiv să voteze cu PC sau, halucinant, chiar şi cu UNPR.
În afară de izmene, oferta electorală a UNPR pentru cei care abia au împlinit 16 ani constă şi în câte un coş de solidaritate. Un coş plin cu ulei, zahăr, salam şi bomboane, pe care adolescenţii îl vor pune pe braţ şi vor traversa cu el pădurea, pentru a ajunge la casa bunicii. Emoţionaţi până la lacrimi de grija pe care armata generalului trădător Gabriel Oprea le-o arată bunicilor, nepoţii acestora vor lăsa coşul de solidaritate pe masa din bucătărie, apoi vor da fuga la urne pentru a vota cu UNPR.
Pentru a strânge măcar 0,1% din voturi, partidul domnului Oprea ar trebui să militeze pentru ca şi copiii de grădiniţă să fie primiţi la urne. Pentru că doar aceştia mai cred în poveştile cu Albă-ca-Zăpada şi fiindcă trebuie să fii copil să votezi cu UNPR.

Sursa:
http://www.cotidianul.ro/copiii-de-gradinita-votantii-unpr-160701/