joi, 17 mai 2012

Senzaţional! Sile Cămătaru adus de CIA în Basarabia la Românii au talent VIDEO

Scris de : Marius Bâtcă

Senzaţional! Sile Cămătaru a fost adus de agenţi CIA din SUA, în Republica Moldova, la emisiunea Românii au talent. Potrivit unor surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, dar au citat SRI, SIE, SIS, FSB, GRU, CIA şi celelalte servicii secrete din regiune, Vasile Balint a şi marcat un gol de imagine în Basrabia.
Mai multe grupuri de oameni de ştiinţă europeni, dar şi savanţi ruşi, ucraineni şi kazahi, se străduiesc, de câteva zile, să stabilească exact, pe o scală de la 1 la 5, care este influenţa asupra încălzirii globale a inopinatei prezenţe a familiei Balint-Cămătaru în spaţiul delimitat de fluviile Tisa şi Nistru. Un posibil răspuns este încă aşteptat! După ce o să se oprească din plâns Mihai Eminescu.
Îmbrăcând mantia invizibilităţii şi a nesimţirii, televiziunile de ştiri din România s-au remarcat zilele acestea printr-o “omisiune” soră cu trădarea naţională. Sora mai mică de la TVR, unde, se pare, există un cuib de filoruşi şi antiromâni, cu ceva legături ungureşti, care, până nu o să simtă “brăţările de oţel” pe încheieturi, nu se potolesc.
Dacă tele-jurnaliştii au preoucupări pro-fund(e) şi imunde, este bine să amintim că, organizată de Comisia pentru Romanii de Pretutindeni a Senatului Romaniei, Fundaţia Naţională pentru Românii de Pretutindeni şi a Consiliul Naţional al Reîntregirii, având ca parteneri Platforma Civică “Actiunea 2012” şi Consiliul Româno-American, la Parlamentul Romaniei, la sala Constantin Stere, a avut loc miercuri, 16 mai, dezbaterea cu tema „200 de ani de la primul rapt al Basarabiei de către Rusia. Impactul lui asupra istoriei românilor”.

Citiţi continuare pe:
http://www.ziuaveche.ro/opinie/senzational-sile-camataru-adus-de-cia-in-basarabia-la-romanii-au-talent-video-94781.html