sâmbătă, 19 mai 2012




Ponta, atac la Boc:
Cel mai umil executant al ordinelor lui Băsescu nu poate fi din nou primar al Clujului


Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, înaintea lansării candidaţilor USL Cluj la alegerile locale, că Emil Boc a fost "cel mai umil executant al ordinelor" preşedintelui Traian Băsescu, iar a vrea să conducă din nou capitala Transilvaniei este un proiect irealizabil.
Victor Ponta a spus că nu crede că la alegerile locale clujenii vor dori să o ia înapoi "pe vremurile lui Boc".
"Am venit să îi susţinem pe Marius Nicoară şi Horea Uioreanu, candidaţii USL Cluj la Primărie şi Consiliul Judeţean. Nu vreau să fiu polemic, dar vreau să spun că nu cred că la Cluj oamenii vor decide să dea înapoi. Ţara se schimbă, s-a schimbat, s-a schimbat Guvernul şi România se va schimba în bine. Clujul nu are cum să o ia înapoi pe vremurile lui Boc. Sunt convins că Marius Nicoară va câştiga Primăria. Sunt convins că nici clujenii nu mai vor să se întoarcă în timp, ci vor să meargă înainte cu toată ţara. După ce ai fost cel mai umil executant al ordinelor preşedintelui Băsescu, să vrei să conduci din nou capitala Transilvaniei cred că este un proiect irealizabil", a spus Ponta, citat de Mediafax.ro.
Lansarea candidaţilor USL Cluj are loc la Cinematograful "Florin Piersic", unde, alături de Victor Ponta, sunt prezenţi preşedintele PNL, Crin Antonescu, liderul PC, Daniel Contantin, ministrul de Interne, Ioan Rus, parlamentari PNL, PSD şi PC.

Alexandru Vişan

Sursa:
 http://www.cotidianul.ro/cel-mai-umil-executant-al-ordinelor-lui-basescu-nu-poate-fi-din-nou-primar-al-clujului-183213/