joi, 24 mai 2012

Întâlnirile ZV – Ce măsuri pregăteşte Corneliu Dobriţoiu pentru militarii din Armată

Scris de : Marin Neacşu

Corneliu Dobriţoiu, ministrul Apărării Naţionale, a declarat într-un interviu acordat ZIUA VECHE că vrea să elimine nedreptățile care s-au făcut cu procesul de recalculare a pensiilor. Dobriţoiu intenţionează să facă o analiză în interiorul armatei în urma căreia să elimine din sistem persoanele numite pe criterii politice.

La armată sunt niște chestiuni foarte clare, adică există oameni care au fost promovați, au crescut precum Făt Frumos, peste noapte.  Trebuie să repunem în ordine problema promovărilor, în așa fel încât să eliminăm niște nemulțumiri care există în sistem, pentru că armata este un sistem instituțional nu unul politic, de aceea trebuie  să revenim la promovări  respectând principiile meritocrației”, ne-a declarat ministrul Apărării Naţionale.
Vă prezentăm în continuare interviul acordat de Corneliu Dobriţoiu.

Marin Neacşu - Domnule Ministru,  acum câteva luni vă luam interviu ca ministrul din umbră al Apărării. Iată că ați devenit ministru ”la vedere” sau să zic altfel, la lumină. Să dea Dumnezeu să aveți o conducere luminată! Vă așteptați să deveniți atât de repede ministru?
Corneliu Dobriţoiu: Sincer, nu! Deși speram ca moțiunea de cenzură împotriva guvernului Ungureanu să fie adoptată de Parlament, realitățile sau dinamica vieții politice a fost neprevăzută, dar uite că până la urmă acest deziderat a fost îndeplinit pentru că dorința a fost să înlăturăm un guvern al cărui program nu satisfăcea nevoile reale ale românilor și ale economiei românești.

Foto:  Corneliu Dobriţoiu, ministrul apărării la întâlnirile ZIUA VECHE

Citiţi continuarea interviului pe:
http://www.ziuaveche.ro/exclusiv-zv/intalnirile-zv/intalnirile-zv-%E2%80%93-ce-masuri-pregateste-corneliu-dobritoiu-pentru-militarii-din-armata-96275.html