marți, 8 mai 2012


Război la Chişinău: Tricolorul românesc vs „Gheorghievskaia lentocika”

Scris de : M.A.B.

Război la Chişinău, în preajma zilei de 9 mai. O campanie de promovare a tricolorului românesc este contracarată de rusofoni cu panglica Sfântului Gheorghe, „Gheorghievskaia lentocika”.

Union Media Grup a anunţat că va organiza pe 7, 8 şi 9 mai un Festival al Tricolorului. Pe parcursul a trei zile, sunt împărţite panglici tricolore, vor fi lipite abţibilduri pe automobile, va organizată o paradă “ecopatriotică”, dar şi alte surprize.
Potrivit unui comunicat primit la redacţie din partea organizatorilor, luni, 7 mai, la ora 14.00, în Grădina Publică Ştefan cel Mare şi în Scuarul Arcului de Triumf din Chişinău, voluntarii UNION au împărţit doritorilor panglici tricolore, tricouri, chipiuri si insigne cu logoul Festivalului. La 18:00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, s-au adunat peste 50 de automobile care au fost personalizate cu însemnele Festivalului (paglici tricolore şi abţibilduri).
Marţi, la ora 14:00, în Grădina Publică Ştefan cel Mare şi în Scuarul Arcului de Triumf, voluntarii au împărţit din nou doritorilor panglici tricolor, tricouri, chipiuri si insigne cu logoul Festivalului. La 16:30, din Piaţa Marii Adunări Naţionale va porni un marş al cicliştilor pe traseul PMAN – Porţile Oraşului – PMAN. Toţi participanţii la marş vor fi echipaţi cu tricouri şi chipiuri cu logoul Festivalului.


Citiţi continuarea pe:
http://www.ziuaveche.ro/international/basarabia/razboi-la-chisinau-tricolorul-romanesc-vs-%E2%80%9Egheorghievskaia-lentocika%E2%80%9D-92617.html