luni, 28 mai 2012

Până unde merge tupeul unguresc?


“Incalcand legislatia care, din 2002, prevede in mod expres interzicerea cultului criminalilor de razboi, “Fundatia Pro-Odorhei” a decis ca, pe 27 mai, in Duminica Rusaliilor, sa inhumeze la Odorheiul Secuiesc, ramasitele criminalului Nyro Joszef, dezavuat si in Ungaria. Nascut la Jimbor, membru al Partidului National Maghiar, interzis chiar de Horthy, in 1939, stabilit dupa Dictatul fascist de la Viena, la Budapesta, ca reprezentant al ungurilor din teritoriile anexate, acesta a infiintat la 14 dec. 1940, Partidul Ardelean, de tip nazist, antisemit si antiromanesc si revista de orientare nazista “Magyar Ero”, indemnand la exterminarea romanilor si evreilor. Decorat de Horthy cu “Coroana Corvin”, pentru “atitudine maghiara”, pentru atitudinea sa notorie antisemita si antiromaneasca, el avea sa-l tradeze pe acesta, trecand de partea Partidului “Crucea cu Sageti”, dupa 15 oct. 1944. Fascist radical si adept al actiunii prin teroare si propaganda, cautat dupa razboi, ca orice criminal, a colaborat indeaproape cu Vass Albert, alt criminal notoriu, intemeind la Munchen si Cleveland mai multe asociatii revansarde unguresti, dar, din fericire pentru victimele sale, a decedat la 16 oct. 1953 la Madrid.”

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

 
Imediat dupa decembrie 1989, Europa sufocata de reziduurui poluante, a gasit un “dumping ground” excelent intr-o Romanie ametita, cu institutii si legislatie cvasi zero in materie de poluare si protectie a mediului, cu “intreprinzatori” verosi dispusi ca pentru cativa dolari sa accepte sa depoziteze pe teritoriul tarii gunoaiele si reziduurile poluante ale bogatasilor din vestul Europei, care altminteri ar fi trerbuit sa plateasca sume considerabile si sa depuna eforturi serioase pentru a scapa de mortul din casa.
Asa insa, hai la Romania, ca se poate! Si, pana sa ne desteptam, tone dupa tone de reziduuri care mai de care mai poluante au otravit solul si subsolul carpato-danubian.
Iata-ne ajunsi in anul de gratie 2012, cu conducerea tarii data pe mana unui derbedeu capabil de orice marsavie pentru a se mentine la putere, ale carui acte de tradare ale interesului national isi gasesc efectele si in incercarile demente ale iredentistilor maghiari de a scapa de povara unor ramasite pamantesti ale unui conational de-al lor, condamnat la uitare si blam vesnic de catre comunitatea internationala pentru faptele si atitudinea sa nazista, antisemita si antiromaneasca manifestata in timpul ororilor generate de mintea bolnava a lui Hitler in perioada celui de-al doilea razboi mondial, orori care au intrat in Istoria universala sub denumirea de Holocaust, prin aruncarea hoitului puturos in gradina vecinului, adica a eternei primitoare si rabdatoare gazde romanesti.
Si nu oricum ! In mintea revansarda a ungurimii iredentiste si vesnic provocatoare debarasarea de starvul (incinerat se pare) nazistului ar fi trebuit sa se faca cu mare tam-tam, onoruri militare, cavalerie husareasca, discursuri patetice in care Ziua Nationala a Romaniei sa fie catalogata de ungurime drept zi de doliu national etc.
Dar ce sa vezi? Ghinion ! Dupa suturiea uneltelor tradarii interesului neamului ale basescului de la guvernare, guvernul Ponta nici sa nu auda de atare blasfemie si umilinta nationala, motiv de interzicere categorica a circotecii planificate de unguri pentru 21 mai si de intristare profunda a extremistilor maghiari, care si-au exprimat regrete publice fata de indepartarea pedeleului de la guvernare, prezenta sa la Palatul Victoria fiind garantul pentru orice batjocura la adresa romanilor le-ar trece ungurilor prin cap.
Si uite asa, poluarea spirituala pusa la cale in capitala Ungariei cu ajutorul cozilor de topor imbracate in sutane preotesti , dar cu tunici impopotonate cu grade ale serviciilor secrete maghiare pe dedesubt, reprezentate de preapopimea sa Laszlo Tokes, a esuat lamentabil, intr-o urna funerara goala, in care era de presupus sa se afle ramasitele nazistului Nyro.
Cred ca suntem singura natiune din lume care acceptam in Parlamentul Romaniei o formatiune intrupata pe considerente etnice, neinregistrata juridic ca partid politic, care militeaza fatis , in etape mici este adevarat dar apasate, pentru dezmembrarea statului national si unitar Romania, prin ruperea Transilvaniei de la patria mama, iar extraparlamentar acceptam prezenta oficiala si in legalitate ale unor formatiuni extremiste activ iredentiste, antiromanesti, care din ce in ce mai des recurg la provocari mai mult decat evidente cu adresa la fiinta noastra nationala.
In perioada interbelica, prin Legea Marzescu din 1924, defunctul Partid Comunist Roman a fost scos in afara legii deoarece, condus fiind de la Moscova, milita pentru autodeterminarea populatiei din Moldova, cu alte cuvinte exact pentru ceea ce militeaza astazi, conduse de asta data de la Budapesta, UDMR-ul si organizatiile extremiste secuiesti, desprinderea unor teritorii romanesti de la matca lor.
Ori, daca problema Moldovei am vazut cum s-a rezolvat, prin participarea noastra la un razboi devastator, in Europa postebelica constituita intr-o Uniune fara granite, cu populatia libera sa circule, sa munceasca si sa traiasca oriunde in acest permietru dezinhibat de pretentii revansarede si iredentiste, asemenea atitudini ar trebui sanctionate aspru prin scoaterea in afara legii a unor astfel de formatiuni politice ale caror unic tel este dezmembrarea Romaniei. A venit timpul sa le atragem serios ungurilor atentia ca si rabdarea noastra are limite si ca este cazul sa-si bage mintile in cap intr-o tara in care, ca etnie, au mai multe drepturi decat cetateniii de bastina ai tarii respective.


Sursa:
http://marcus64.wordpress.com/2012/05/28/pana-unde-merge-tupeul-unguresc/