duminică, 4 martie 2012

Se duse şi Aura lui Vanghelie

Scris de : Roland Catalin Pena

Pentru un doctor care a greşit, cel mai bun pacient este unul mort. Asta am înţeles din cazul actorului Toni Tecuceanu.
Familia acuză malpraxisul, dar dosarul medical, conform legislaţiei în vigoare, îl poate vedea doar răposatul. Urmaşii moştenesc orice, de la averi la datorii, dar documentele care arată de ce omul a dat ortul popii mai va. După socotelile mele, când s-a votat tâmpenia asta în Parlament a ridicat mâna şi Aura Vasile, doar se află la al treilea mandat de deputat.
Cine e Aura Vasile? E doamna aceea care, în decembrie, şi-a dat luni la prânz demisia din PSD, s-a înscris în UNPR, iar mai pe seară a ajuns la spital cu tensiunea mărită. Acolo i s-a pus o perfuzie în braţ şi Marian Vanghelie la căpătâi.
Rezultatul? Marţi a înviat şi a regretat fapta. A rămas pesedistă devotată, ca întotdeauna. Dacă nu se răzgândea, habar n-aveam nici în ziua de azi, potrivit Legii pacientului, de unde i s-a tras. Deci, însuşi alesul şi-o poate face cu mâna lui. Aia cu care votează.
Aflată în deplinătatea tuturor facultăţilor, Aura Vasile a fost desemnată ieri vicepreşedinte al UNPR Bucureşti. Să fie sănătoasă! Întrebarea e nu când o dă iarăşi la întors, ci când o să-i vedem dosarul de cadre. Pentru că uneperist de vază nu devii din senin, trebuie ca în trecutul tău să existe nişte garanţii. Aşa zice lumea bine informată.
A dracului fatalitate, viu ori mort, tot dosarul, săracul…
Articol aparut in cotidianul PUTEREA

Sursa:
http://www.ziuaveche.ro/opinie/se-duse-si-aura-lui-vanghelie-77661.html