luni, 26 martie 2012




De unde bani?
Elena Udrea a dat petrecere pentru locuitorii sectorului în care a candidat


Elena Udrea a dat o petrecere pentru locuitorii sectorului 6, organizată împreună cu primarul Cristian Poteraş. Edilul susţine însă că masa şi dansul au fost date de un ONG care se ocupă cu probleme de sănătate şi nu au scop electoral.
Aproape 200 de locuitori ai sectorului 6 au mâncat, au dansat şi au petrecut în compania Elenei Udrea şi a lui Cristian Poteraş. Nu e însă foarte clar cine plăteşte factura. Invitaţii ştiau că amfitrioană a fost Elena Udrea.
Cheful organizat de Elena Udrea şi Cristian Poteraş nu a fost însă pe gustul tuturor. Acest fapt este arătat de noile sondaje de opinie unde la intenţie de vot Poteraş este la 6%.
Dacă nu au succes cu petrecerile, democrat-liberalii de la sectorul 6 încearcă şi cu excursiile pentru bătrâni. Sâmbătă, şase autocare pline cu persoane în vârstă au plecat în pelerinaj la mânăstirile din Bulgaria.
Pesionarii au fost contactaţi telefonic şi anunţaţi că Primăria sectorului 6 are o surpriză pregătită pentru ei."Mergem în excursie la Russe, în Bulgaria, plătită de primărie. Am fost contactată telefonic. M-a sunat o doamnă şi un domn şi mi-au spus că se organizează o excursie de o zi în Bulgari", a declarat o excursionistă pentru sursa citată.
Deşi oamenii au acceptat excursia fără să stea pe gânduri, în ceea ce priveşte alegerea primarului, ei nu mai par la fel de hotărâţi.
Nu este prima excursie cu parfum de mită electorală. În urmă cu o săptămână, alte autocare au plecat cu alegătorii din sectorul 6, tot spre Bulgaria.

Dan Zavaleanu

Sursa:
http://www.cotidianul.ro/elena-udrea-a-dat-petrecere-pentru-locuitorii-sectorului-in-care-a-candidat-177363/