joi, 8 decembrie 2011


Ta-ti-fertilita-ta-ti-ta! Cum contribuie STS la perpetuarea naţiei române

 Scris de : M. BÂTCĂ  

În timp ce tot mai mulţi oameni de ştiinţă atrag atenţia asupra faptului că emisiile radio intense dăunează grav procreerii, mai ales din cauza afectării milioanelor de “băieţei” cu codiţă şi a “sferelor” de influenţă de care sunt atraşi iremediabil, un director de serviciu secret din România sparge tiparele.
Opriş, generalul Opriş, directorul Servicului de Telecomunicaţii Speciale, susţine că o ţine sus şi tare, exlplicând cât de fertile sunt angajatele lui. Potrivit Mediafax, prolificul personaj a declarat, joi, la Comisiile parlamentare de Buget, că jumătate din personalul Serviciului este feminin, iar 80% dintre femeile din STS sunt fertile, el subliniind că multe dintre colegele sale beneficiază de asistenţă socială, aflându-se în concediu de creştere a copilului.
Opriş a precizat că bugetul STS este în scădere, că lipsesc nişte bani, dar că Serviciul se va descurca. Adică, banii mai mulţi de la Buget sunt doar o impresie. Pentru funcţionarea antenelor, cablurilor şi altor siteme de telecomuncaţii s-au alocat fonduri de avarie, restul revenind prolificelor angajate: Ta-ti-fertilita-ta-ti-ta-ta!
Generalul Opriş, cu nenumărate stele, nu are limită, susţinând că Bugetul prevede sume alocate pentru cheltuielile materiale, pentru cheltuielile de capital, dar şi sume pentru asistenţa socială.
Ta-ti-fertilita-ta-ti-ta-ta – naţia şi naţionalităţile
“Jumătate de personal e feminin, iar din personalul feminin, 80% e fertil, aşa că avem nenumărate colege care beneficiază de asistenţă socială, fiind în concediu de îngrijire a copilului. Asigurăm perpetuarea naţiei române şi a naţionalităţilor conlocuitoare care lucrează la noi”, a spus, citat de Mediafax, generalul Opriş.
El a mai arătat că STS are cheltuieli materiale mari în ceea ce priveşte curentul electric, fiind un mare consumator, dar şi cu chiriile.
Bugetul STS, în sumă de 250.418.000de lei, în scădere cu 1,38 faţă de 2011, a fost adoptat cu 23 de voturi “pentru”, 20 de voturi “împotrivă” şi o abţinere.

Sursa:
http://www.ziuaveche.ro/top-secret/servicii-secrete/ta-ti-fertilita-ta-ti-ta-cum-contribuie-sts-la-perpetuarea-natiei-romane-64118.html