duminică, 18 decembrie 2011


Într-o postare pe blog
Udrea dezvăluie cum încearcă PDL să mituiască studenţii



Elena Udrea oferă o nouă mostră despre cum cred ea și PDL că trebuie să se facă politică în România. Udrea se declară foarte mândră, pe blogul personal, de faptul că organizația de tineret a PDL a dat în cursul acestei săptămâni unor studenți nevoiași abonamente la bibliotecă. Faptul că acești tineri nu au bani nici măcar să-și achiziționeze un abonament la bibilotecă și sunt nevoiți să apeleze la pomana electorală a PDL nu-i dă nici o tresărire lui Udrea.
"Am participat aseară (în cursul acestei săptămâni -nr.) la o acţiune extrem de inspirată a Organizaţiei de Tineret a PDL Bucureşti. Am acordat abonamente la Biblioteca Centrală Universitară studenţilor care în anul precedent au avut rezultate bune la învăţătură. Atmosfera în care s-a desfăşurat evenimentul a fost foarte caldă, lucru pe care puteţi să-l vedeţi şi în fotografiile de mai jos. Recunosc că m-a surprins numărul mare de studenţi care au participat la campanie, fiind, practic, o dovadă a faptului că generaţia care vine din urmă are suficiente resurse să producă în mod real schimbarea în bine a României. De altfel, le-am şi spus celor prezenţi că a face tot posibilul pentru a te dezvolta ca profesionist, să ai o educaţie bună reprezintă un gest de responsabilitate socială, dincolo de şansele crescute pe care le poţi avea în plan personal", scrie Udrea pe blog.
Elena Udrea consideră că acțiunea organizației de tineret a PDL de mituire a studenților este un exemplu demn de urmat în politică.
"Închei prin a-i felicita încă o dată pe cei de la Organizaţia de Tineret a PDL Bucureşti pentru iniţiativa constructivă pe care au derulat-o. Spre deosebire de alţi tineri intraţi în politică, mă bucură să ştiu că acţiunile pe care ei le întreprind au relevanţă socială. Sunt făcuţi cu siguranţă din altă stofă decât tineretul de la USL să spunem, şi asta pentru simplul fapt că nu apelează la metode facile, ci încearcă să-i atragă pe specialiştii în devenire. Eu cred că OT PDL Bucureşti va deveni în câţiva ani o pepinieră semnificativă de cadre pentru întreg partidul şi de mulţi dintre membrii săi de astăzi veţi auzi şi în viitor", mai scrie Udrea pe blog.


Alexandru Vişan

Sursa:
http://www.cotidianul.ro/udrea-dezvaluie-cum-incearca-pdl-sa-mituiasca-studentii-167306/