duminică, 12 februarie 2012

Drumarilor, jos labele de pe banii nemeritaţi! Armata şi MAI deszăpezesc şi salvează vieţi

Scris de : M. BÂTCĂ

Drumarilor, jos labele de pe banii nemeritaţi! Armata şi MAI deszăpezesc şi salvează vieţi, în timp ce voi vă îmbogaţiţi ca nesimţiţii, din impozitele noastre. Banii luaţi din contractele grase cu statul ar trebui să fie restituiţi şi acordaţi angajaţilor MApN, MAI şi celor din sistemul public de sănătate, care îşi riscă viaţa, pe salarii de mizerie, reduse cu aproximativ 30% prin politica de austeritate promovată de Traian Băsescu şi acoliţii săi!
Detaşamente de militari din Ministerul Apărării Naţionale au executat, în ultimele 24 de ore, 22 de misiuni de intervenţie în sprijinul populaţiei afectate de zăpadă şi viscol din judeţele din sudul Moldovei, Muntenia şi Dobrogea, la care au participat 1580 de militari cu 88 mijloace tehnice terestre, aeriene şi navale. De asemenea, efective din cadrul Jandarmeriei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă acţionează în întreaga ţară.
Armata continuă acţiunile de intervenţie şi vineri, 10 februarie. Centrul de coordonare a podului aerian, constituit la sediul Flotilei 90 Transport Aerian din Otopeni continuă operaţiunile de planificare şi executare a zborurilor pentru transportul de alimente către populaţia aflată în localităţi izolate. Astfel, în cursul nopţii de joi spre vineri, au fost efectuate trei transporturi, cu elicoptere IAR-330 Puma, cu trei tone de alimente, către comunele Măraşu şi Frecăţei din jud. Brăila. Vineri la prânz, două elicoptere militare de la Flotila 90 Transport Aerian au transportat două tone de produse alimentare către locuitorii comunei Galbenu, jud. Brăila.

Citeşte continuarea pe:
http://www.ziuaveche.ro/top-secret/armata-2/drumarilor-jos-labele-de-pe-banii-nemeritati-armata-si-mai-deszapezesc-si-salveaza-vieti-73904.html