luni, 20 februarie 2012

Curve recusute fete mari



România a devenit bordel pentru fraieri, bombăne dascălul, amicul meu, azi în toane proaste. N-are nevoie de interlocutor. Curve politice, mormăie el, care s-au hâţâit prin toate partidele, prin toate aşternuturile şi acum sunt scoase pe piaţă ca fete mari. Le cos, înţelegi? – se răţoieşte el şi pricep că e timpul să strecor o replică. N-apuc. Era, explică mai departe, un bordel în Bucureşti, ştiu de la bunicu-meu, în care veneau tipi avuţi. Crucea de Piatră? – mă dau eu citit. Nu, nici vorbă. Unii comandau, şi plăteau oricât pentru damblaua asta, o virgină. Şi o aveau mintenaş. Bărba­tul patroanei fusese felcer pe front şi se recalificase în revirginat curve. Le cosea frumuşel la fofoloancă şi ăla de cerea trufandale se opintea niţel, borfeta scâncea şi gata bănuţii. Erau curve care deveneau de patru, cinci ori pe an fete mari. Aşa e la noi în politică, concluzionează, redevenit grav, dascălul.

Vorbim, în continuare despre cum şi-a construit Băsescu, sub privirea opacă a românilor şi indiferentă a Europei, mafia. PDL nu e un partid, se vede de la o poştă, zice dascălul, ci mafie. Mafia cu M mare. Voi comentaţi tot timpul pe la televizoare şi prin articolele voastre pe care nu le citeşte nimeni, că Băsescu n-a făcut nimic. A făcut. A făcut cea mai putred de bogată reţea de nenorociţi, cu care ne f..e  pe toţi. Dascălul zice o droaie de vorbe pe care nu le scriu nu pentru că nu le aud toată ziua în tramvai sau pe uliţă.

Sunt putred de bogaţi, pricepi, cea mai scârboasă târâtură dacă i-a fost fidelă lui Scaraoschi dă la lopată miliarde de euro. Nu mi­lioane, ăştia nu se mai dau jos din pat, cum zicea un nenorocit de-al lor, pentru un milion. Put de bogăţie. Până şi apa mă, aia de curge prin hidrocentrale, face bani pentru Băsescu şi ai lui. Ceauşescu visa independenţă energetică. Era fixul lui. Au crăpat cu miile pe la barajele pe care le storc ăştia azi. Să nu mai cumpărăm de la ruşi. Acum mafia lui Băsescu decide să vândă şi hidrocentralele, să privatizeze gârlele.

Asta fac şi cu excepţia ălora din Piaţa Universităţii şi a altora câţiva de prin ţară nimeni nu suflă o vorbă. Nimeni. Românul care moare acum sub zăpadă e înzăpezit din naştere, e născut să fie călărit. Ăsta şi ai lui au început deja să vorbească de parcă ar fi opoziţia, de parcă nu ei au furat banii ţării. Băsescu mai are doar 8 la sută încredere, bâigui eu. Ceee? – urlă dascălul. Ăsta şi dacă are doar votul lui şi tot te taie în vorbe.

E timpul să mă enervez. Mai tacă-ţi fleanca, domnule dascăl.  Ăştia, cu toate afişele lor, cu toată şmecheria din ei, sunt pe ducă. Nici o revirginare nu-i mai face curaţi. Sunt morţi, morţi cu toate mormanele lor de bani.

Tremură nădragii pe ei şi dacă-i cauţi în izmene sunt co­lorate ca partidul. L-ai văzut pe SS-istul ăla, Ioan Oltean, su­praveghindu-şi armata care vota? Nu mai au încredere ei în ei. Vine primăvara. Să-i ferească Dumnezeu de furia poporului. Veşnicia Băsescu are şi ea un sfârşit. Dezgheţul a început. Priveşte, dascăle, ţurţurii! Lăcrimează. Ca la o înviere.

Sursa:
http://www.jurnalul.ro/editorial/curve-recusute-fete-mari-604838.htm