vineri, 21 septembrie 2012


Stelian Tănase: Udrea are cea mai proastă imagine pe care a avut-o un politician român vreodată

Elena Udrea are cea mai proastă imagine pe care a avut-o un politician român vreodată și, tocmai de aceea, își caută un colegiu în provincie, acolo unde speră să-i păcălească pe țărani să o bage în Parlament, afirmă analistul politic Stelian Tănase.
”Ce delicat e Vasile Blaga in unele împrejurări! Nu știam că e în stare de asemenea politețuri și reverențe. Am aflat ieri cînd a fost întrebat dacă Elena Udrea este un candidat viabil pentru Parlament. Blaga a ocolit răspunsul. Relația dintre cei doi a fost extrem de furtunoasă încă de la înscrierea Elenei Udrea în PDL. Blaga s-a trezit cu ea, teleportată de Traian Băsescu, în funcția de secretar general adjunct, adică a fost pusă să îl supravegheze, pentru că Băsescu își pierduse încrederea în el și voia să aibă controlul asupra PDL. La ultimul congres, bătălia s-a dat între gașca Blaga și gașca Udrea, (cotroceniștii). Băsescu a dat cîștig de cauză Elenei Udrea, iar Blaga a fost trimis acasă. Blaga a acuzat șocul dar și-a văzut de treabă, temîndu-se de dosarele deținute de Băsescu contra lui. Evenimentele au jucat totuși în favoarea lui Blaga. Boc&Udrea,Olteanu s-au dovedit incapabili să conducă partidul. Apropierea campaniei a jucat un rol hotărîtor. Blaga a fost rechemat ca un pompier de serviciu, să salveze ce se mai putea salva. Așa că înțelegem de ce Blaga nu a avut nici un chef să răspundă sincer la întrebarea jurnalistului. A ieșit cu o piruetă verbală din încurcătură. Dacă jurnalistul ar fi putut să îi asculte gîndurile liderului PDL în acel minut, nici nu ar fi putut reproduce cuvintele. E clar, nu !? Intîi de toate că nu se găsește un colegiu unde Udrea ar putea să adune voturi. Are cea mai proastă imagine din partid și chiar dintre politicienii români în general. La referendum PDL a ascuns-o, nu a avut voie să se afișeze cu Băsescu. Cei susținuți de ea la București au pierdut. Benerul în care apărea alături de canditații PDL a contat mult. Părăsind capitala, unde nu ar lua nici 100 de voturi, Udrea își caută un loc prin provincie, unde nimeni nu a auzit de ea și ar prosti lumea să îi dea voturi într-un colegiu. Insistenta propagandă pe care și-a făcut-o în ultimii ani, îi joacă acum festa. E prea bine cunoscută și lumea are o părere proasta despre ea. Ar face bine să nu candideze. Este și ce sugerează foarte diplomatic Blaga”, scrie Stelian Tănase, pe blog.

Sursa:
 http://www.cotidianul.ro/stelian-tanase-udrea-are-cea-mai-proasta-imagine-pe-care-a-avut-o-un-politician-roman-vreodata-194763/