miercuri, 26 septembrie 2012

Industria de apărare, în atenţia MApN

Scris de : M.A.

Academia Tehnică Militară va găzdui joi, 27 septembrie, de la ora 9.00, seminarul ştiinţific cu tema ”Locul şi rolul industriei de apărare în actualul context de dezvoltare a României”.
foto: Mediafax
Manifestarea este organizată de Departamentul pentru armamente, prin Academia Tehnică Militară, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi Compania Naţională ROMARM, cu sprijinul Societăţii Române de Pirotehnie şi Detonică.
Specialişti militari şi civili vor discuta despre noi posibilităţi de dezvoltare a colaborării dintre Ministerul Apărării Naţionale şi industria de apărare, despre acest domeniu de activitate ca actor principal în procesul de înzestrare a sistemului de apărare, ordine publică şi securitate naţională. De asemenea, vor fi abordate şi subiecte referitoare la pregătirea specialiştilor şi participarea la cercetarea ştiinţifică, privite ca oportunităţi oferite de învăţământul superior militar industriei de apărare.
La activitate vor participa secretarul de stat pentru armamente, Floarea Şerban, reprezentanţi ai conducerii Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, personalităţi civile şi militare, specialişti din cadrul sistemului de apărare, ordine publică şi securitate naţională, reprezentanţi şi lideri ai sindicatelor din cadrul industriei naţionale de apărare.

Sursa:
 http://www.ziuaveche.ro/top-secret/armata-2/industria-de-aparare-in-atentia-mapn-122428.html