joi, 7 iunie 2012


Victor Ponta anunță dezvăluiri de senzație:
"Săptămâna viitoare voi comunica date concrete despre cel mai mare hoț al României, Adriean Videanu"



În această seara, la Antena 3, premierul Victor Ponta a făcut o declarație dătătoare de fiori pentru PDL și Traian Băsescu.
Primul-ministru a anunțat că săptămâna viitoare comitetul inter-ministerială- format din premier, ministrul Finanțelor Publice, ministrul Justiției, ministrul Economiei, și ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, va prezenta rezultatele primei părți ale auditului guvernamental după dezastruoasa guvernare Băsescu-PDL. ” Țin să vă precizez că, la începutul săptămâni vom fi în măsură să vă prezentăm dosarele celui mai mare mare hoț al României- despre Adriean Videanu vorbesc, și modul în care acest domn- care sigur, acum văd că vine și se dă deștept în probleme de economiei de dreapta, a furat, da a furat, că despre furt este vorba, mai mult de un miliard de euro. Prin contractele lui cu băieții deștepți. Ai lui, ai domnului Traian Băsescu și ai domnului Stolojan și tot așa. După care vom prezenta și date despre dosarele celui de-al doilea mare hoț al României, Sorin Blejnar. Căci, să fim serioși, mie îmi pare rău dar trebuie să spun că și dosarele lui Videanu- și sunt vreo patru, și cele ale lui Blejnar sunt ținute ascunse de cei de la DNA. Ei bine, eu și colegii mei din guvern ne asumăm acest risc din punct de vedere juridic și le vom prezenta noi. Bineînțeles că avem și date despre tot ce a manevrat și al treilea mare hoț al României: Doamna Elena Udrea, la Ministerul Dezvoltării. Și în acest caz vorbim tot despre dispariția efectivă, despre furt adică a 1 miliard de euro. Repet, îmi asum orice risc, de orice natură, inclusiv juridic și voi prezenta adevărul despre furăciunile mafiei portocalii. ” , a declarat Victor Ponta, la finalul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3.

Cristina Horvat

Sursa:
http://www.cotidianul.ro/saptamana-viitoare-voi-comunica-date-concrete-despre-cel-mai-mare-hot-al-romaniei-adriean-videanu-185266/