marți, 19 iunie 2012




Democrat-liberalii demonstrează încă o dată că nu au alternative reale
Blaga vede PDL-ul câştigător cu aceiaşi "dinozauri" în frunte


Vasile Blaga a declarat, luni, că "foarte mulţi" din conducerea demisionară a PDL ar trebui să candideze din nou, el dându-l ca exemplu pe Gheorghe Flutur, care, în opinia sa, trebuie să facă parte din conducerea partidului.
Întrebat dacă, fiind o demisie colectivă în cazul PDL, consideră că unii membri din Biroul demisionar ar putea să mai candideze, el a răspuns: "Foarte mulţi ar trebui să mai candideze".
"Aici nu este vorba de unii colegi care au câştigat alegerile, dar şi colegi care au pierdut alegerile, dar cu nişte scoruri foarte ridicate", a spus Blaga, dându-l ca exemplu pe Gheorghe Flutur, relatează Mediafax.
"N-a câştigat Consiliul Judeţean, aş spune eu, nu din motive imputabile lui, pentru că a schimbat efectiv faţa Bucovinei. Un astfel de coleg trebuie să facă parte din conducerea partidului",a apreciat Vasile Blaga.
O convenţie naţională extraordinară a PDL va avea loc pe 30 iunie pentru alegerea noii conduceri. În favoarea organizării convenţiei extraordinare s-au pronunţat 36 de membri ai Colegiului Director şi 14 s-au pronunţat pentru alegerea unui directorat care să conducă partidul până la convenţia de anul viitor.


Ioana Rad

Sursa:
 http://www.cotidianul.ro/blaga-vede-pdl-ul-castigator-cu-aceiasi-dinozauri-in-frunte-186340/