vineri, 15 iunie 2012


H 2.0 moartă şi H 2.0 vie: Moartea şi învierea domnului Lăzăroiu

Scris de : Marius Bâtcă  

Doamne, deja miroase, că este a patra zi!”. La patru zile de la alegerile locale, Traian Băsescu l-a înviat pe domnul Lăzăroiu, după ce tot el l-a omorât, mai demult, prin Muncă.
Moartea domnului Lăzăroiu” a fost unul dintre cele mai penibile momente din istoria consilierilor prezidenţiali-miniştri. Sau, mai nou, miniştri deveniţi consilieri prezidenţiali. Băsescu îi plimbă, de colo-colo, ca pe domnul Lăzărescu. Şi îi omoară sau învie, cu H 2.0. Moartă sau vie! Ca în basmele cu zmei, nu cu Albă ca Zăpada.
În timp ce PDL se zbate să supravieţuiască, sub loviturile succesive ale diferitelor grupuri de interese interne, Traian Băsescu lasă impresia că nu renunţă la proiectul de basm al lui Sebastian Lăzăroiu. Aşa că îl aduce la Cotroceni: “Şi a ieşit mortul, fiind legat la picioare şi la mâini cu fâşii de pânză şi faţa lui era înfăşurată cu mahramă (…) Dezlegaţi-l şi lăsaţi-l să meargă!”
Un comunicat al Administrţiei Prezidenţiale ne anunţă că “Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat joi, 14 iunie a.c., Decretul pentru numirea domnului Sebastian Lăzăroiu în funcţia de consilier prezidenţial în cadrul Administraţiei Prezidenţiale”. Sebastian Lăzăroiu a mai deţinut funcţia de consilier prezidenţial în perioada martie 2007 – aprilie 2011, fiind coordonatorul Departamentului de planificare şi analiză politică din cadrul Administraţiei Prezidenţiale.
Pe 28 aprilie 2011, acelaşi preşedintele Traian Băsescu semna decretul de eliberare din funcţia de consilier prezidenţial, în cazul lui Sebastian Lăzăroiu. Cel din urmă preciza, atunci, că doreşte să se dedice analizei politice şi că nu vrea ca analizele sale politice să fie asociate instituţiei prezidenţiale, după ce se lansase în declaraţii critice la adresa UDMR. Cât de halucinante au fost analizele şi previziunile sale, poate constata orcine.
La 3 iunie 2011, Sebastian Lăzăroiu a fost nominalizat să preia portofoliul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, în Cabinetul Emil Boc 5, iar, în septembrie 2011, Sebastian Lăzăroiu a fost revocat din funcţia de ministru de la Muncă. El a fost acuzat, atunci, de către Emil Boc, că vorbeşte în detrimentul PDL, partid care l-a promovat în funcţia de ministru.
Preşedintele Traian Băsescu i-a conferit, în 2009, lui Sebastian LăzăroiuOrdinul Naţional Steaua României în grad de Cavaler, în semn de apreciere a competenţei, loialităţii şi profesionalismului dovedite în promovarea şi afirmarea intereselor României“, scrie Agerpres, care accentuează fptul că, în prezent, Sebastian Lăzăroiu coordonează un proiect media, care cuprinde şi postul tv TV H 2.0.
Din păcate, experimentul Frankenstein al lui Traian Băsescu nu are legătură doar cu Sebastian Lăzăroiu. Pe masa de resuscitare de la Cotroceni au mai trecut Daniel Funeriu, Bogdan Oprea, Cristian Diaconescu şi Eugen Tomac.
“Never will I create another like yourself, equal in deformity and wickedness” (Frankenstein). Oare!?


Sursa:
http://www.ziuaveche.ro/opinie/h-2-0-moarta-si-h-2-0-vie-moartea-si-invierea-domnului-lazaroiu-100845.html