miercuri, 13 iunie 2012


PDL, învins de Traian Băsescu şi de Elena Udrea




Nu Dragoş Benea, Radu Moldovan şi Gheorghe Bunea Stancu au câştigat alegerile de la Bacău, Bistriţa-Năsăud şi, respectiv, Brăila, ci Victor Ponta. Nu Florin Ţurcanu, Cornel Popa şi Cristinel Marian Bîgiu au câştigat alegerile de la Botoşani, Bihor şi, respectiv, Buzău, ci Crin Antonescu.
Alegerile au fost câştigate de Victor Ponta şi de Crin Antonescu, dar mai degrabă acestea au fost pierdute de Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea, Roberta Anastase, Adriean Videanu, Ioan Oltean, Teodor Baconschi, Mircea Toader şi ceilalţi aroganţi nesimţit de bogaţi de la vârful Partidului Democrat Liberal.
Alegerile au fost pierdute în ziua în care Traian Băsescu anunţa cu cinism concedieri masive şi tăieri de salarii. Sau în ziua în care Roberta Anastase fura voturi în Parlament. Ori în ziua în care Emil Boc spunea că nu pot fi puse în aplicare deciziile judecătoreşti cu privire la salariile profesorilor. Sau în ziua în care Ioan Oltean făcea glume de şantier pe seama Opoziţiei, iar Traian Băsescu făcea glume de şantier naval la adresa lui Raed Arafat. PDL a pierdut alegerile în fiecare din zilele în care Elena Udrea îşi dădea ochii peste cap la semnarea contractelor pentru construirea de săli de sport pentru nunţi sau de pârtii de schi cu vedere la soare.
Pentru ca Victor Ponta să nu devină un fel de Traian, iar Crin Antonescu un fel de Băsescu, România are nevoie de o opoziţie puternică şi credibilă. Adică, are nevoie de un PDL fără Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea, Roberta Anastase, Adriean Videanu, Ioan Oltean, Teodor Baconschi, Mircea Toader şi ceilalţi aroganţi din cale afară de incompetenţi de la vârful partidului.




Sursa:
 http://www.cotidianul.ro/pdl-invins-de-traian-basescu-si-de-elena-udrea-185899/