marți, 10 iulie 2012

Comunicatal Comitetului Director
privind manifestari ale SCMD pe timpul campaniei pentru referendum


In urma discutiilor dinziua de 09.07.2012, cu presedintii filialelor din Bucuresti si Ilfov, membrii ComitetuluiDirector, luand in calcul si declaratiile d-lui Blaga, au convenit sa recomandeurmatoarele:
·        Mobilizare generala a membrilor SCMD dinBucuresti, Ilfov si judetele apropiate, precum si a aliatilor SCMD, la mitingulpentru demiterea presedintelui Basescu, din ziua de 14 iulie a.c. din PiataVictoriei. Acesta va avea loc in paralel cu un contramiting organizat deadeptii presedintelui, in fata ambasadei Frantei.
·        Adjudecarea de catre SCMD a PieteiVictoriei din Capitala pentru o manifestatie in favoarea demiterii, in paralelcu cea organizata de dl.Vasile Blaga. Sefii statelor europene trebuie sa vadacare este adevarata stare de spirit si vointa natiunii romane.
·        Organizarea de catre Filiala 1 ClujNapoca, cu sprijinul filialelor SCMD din apropiere si al aliatilor SCMD, cu saufara aprobarea fostului premier penal, actual primar Emil Boc, a unui miting deprotest la Cluj Napoca, in paralel cu actiunea anuntata de Vasile Blaga, pedata de 14 iulie a.c.
·        Organizarea de catre Filiala 1 Iasi, cusprijinul filialelor SCMD din Nord-Est si al aliatilor SCMD a unui mitingparalel cu actiunea preconizata de Vasile Blaga, spre a-i reaminti d-luiBasescu adevaratele sentimente ale romanilor, exprimate si cu ocaziatraditionalelor discursuri ale domniei sale, de  24 Ianuarie de la Iasi…
09.07.2012
COMITETULDIRECTOR AL SCMD