marți, 17 iulie 2012


Chipul şi asemănarea lui Traian! Basarabia PUPINBĂSISTĂ, simbrie sau prostie?

Scris de : Marius Bâtcă


Şi a zis Traian: “Să facem bloggeri după chipul şi asemănarea noastră, ca să mintă şi să se târască pe pământul românesc şi tot Pământul!”. Şi a făcut Traian bloggeri, după chipul său, şi le-a dat drumul în Republica Moldova.
Iar bloggerii lui s-au răspândit ca iarba rea şi pe forumuri, şi în publicaţiile online, ca să facă Basarabia pupinbăsistă. Pentru că, cine nu îl cinsteşte pe băseEL, e kagebist, bolşevic, vândut Moscovei şi agent FSB.
Suspendatul Traian Băsescu beneficiază, încă – din plin şi ilegal -, de avantajele oferite de slugi din serviciile secrete. Mai ales, la butoane. De “băseştii” lui (ca să-l parafrazez pe alt rezultat al scremerilor unor personaje pătate maro din serviciile secrete “ungurene”) ar trebui să se teamă toţi românii din Republica Moldova care mai simt româneşte.
În ultima perioadă, pe forumurile şi blogurile din Republica Moldova, a fost exacerbată o serie de minciuni la adresa noii majorităţi parlamentare de la Bucureşti, cea care a decis formarea unui nou Guvern legitim în România, alta decât sclavii lui Băsescu. Suspendatul de la Bucureşti, prin slugile sale pupinbăsiste a invadat forumurile celor mai citite publicaţii online din stânga Prutului, înjurând ca la uşa cortului pe toţi cei care îl contestă. Nesimţirea Suspendatului a culminat cu convocarea, la Bucureşti, la sediul de campanie, a slugilor bloggero-forumiste, din Basarabia (Republica Moldova), cu o zi înainte de vizita la Chişinău a premeriului Victor Ponta. Misiunea: atac pe toate fronturile şi acţiuni de protest organizate la sediul guvernului de la Chişinău.
Mişcare greşită!
Simbriaşii Suspendatului nu au reuşit să scoată mai mult de 15 ameţiţi în stradă, să protesteze la Chişinău, cu tot cu angajaţii ICR, cei care au dat 3 milioane de Euro din banii noştri (contribuabili din România), pentru renovarea clădirii care a fost sediul putereii Ţariste (Ruse) de subjugare a românilor din stânga Prutului!!! Poate ar fi bine să reţinem şi că unul dintre bursierii de la ICR (Institutul Cultural Român) Chişinău a votat împotriva studierii Istoriei Românilor.
Săptămâna trecută, un Jurnalist de Dimineaţă (blogger din Republica Moldova) scria că “Băsescu a câştigat în fata lui Mircea Geoană (n.a. – în 2009), doar datorită voturilor din Republica Moldova“. Mi-am permis să îi răspund că, fără nici o intenţie de a-l jigni, VISEAZĂ CAI VERZI PE PEREŢI!!!
“Daca se face un simplu calcul, în 2009, voturile pt Basescu din Basarabia (Republica Moldova) nu au contat aproape deloc. Daca va uitati pe rezultatele oficiale, o sa observati ca Traian Basescu a primit 5.275.808 voturi, iar M Geoana, 5.205.760 de voturi. Diferenta este de 70.048 de voturi, in favoarea lui Basescu. Din strainatate, T Basescu a luat in total 115.831 de voturi. Dintre acestea, din Basarabia au fost doar 11.572. Puteau sa nici nu existe!!! Furtisagurile la vot s-au facut in Occident, in special la Paris, in favoarea lui Basescu”, i-am răspuns pe blog.
“In al doilea rand, as vrea sa va atrag atentia asupra faptului ca, prin atitudinea dumneavoastra si a multor conationali din stanga Prutului care scriu asemenea domneavoastra, faceti un mare deserviciu ideii de unitate romaneasca. Bineinteles, este dreptul ficarui cetatean roman sa aiba libertate de opinie (presupun ca aveti cetatenie romana). Ma numar printre cei care se straduiesc de ceva ani sa schimbe mentalitatea locuitorilor din dreapta Prutului in ceea ce priveste basarabenii (rusi, moldoveni tampiti, lenesi, imputiti, raketi, curve etc). Si, va rog sa ma credeti, nu este deloc usor. Cum, la fel, cred ca si dumneavoastra ati incercat sa ii faceti pe cetatenii R Moldova sa isi schimbe perceptia asupra romanilor-fasscisti-tigani etc”, am continuat.
“In conditiile in care o sa sustineti in continuare IN MOD ERONAT (dumneavoastra si altii ca dumneavoastra) ca voi, basarabenii, l-ati pastrat la putere pe Basescu, dupa 2009, o sa ne trezim ca munca noastra a fost in zadar. In situatia in care romanii (intr-o majoritate de peste 60%) dintre granitele actuale ale Romaniei manifesta o ura fara precedent fata de presedintele Basescu, va rog sa imi permiteti sa va avertizez ca faceti o mare greseala!!!”, mi-am încheiat mesajul.
E blogger, e din Basarabia. Nu îl cunosc. Presupun că nu mă cunoaşte. Însă, a remarcat ceva interesant. Aşa că, luni, 16 iulie, a scos în evidenţă: “Încleştarea politică de la Bucureşti ajunge şi la Chişinău. Cu o zi înaintea venirii lui Ponta în capitala Republicii Moldova, preşedintele suspendat, Traian Băsescu, s-a întâlnit cu un grup de jurnalişti şi bloggeri din Republica Moldova care au fost în mod special duşi la Bucureşti”.
“Grupul, organizat discret, a cuprins în el doar jurnalişti care de mai multe ori şi-au exprimat public simpatia pentru Băsescu. Lucru firesc căci mesajul suspendatului către basarabeni a fost unul de denigrare a premierului român, Victor Ponta. „Să aveţi grijă să nu vă mintă!”, le-a spus Traian Băsescu în ajunul vizitei premierului român Victor Ponta la Chişinău.„Este un om care minte foarte mult, şi-a plagiat toată biografia, nu ştiu dacă nu şi-a plagiat şi data naşterii. Omul ăsta poate fi chiar el însuşi plagiat”, a explicat Băsescu. Băsescu l-a comparat pe Victor Ponta cu fostul preşedinte al Republicii Moldova, comunistul Vladimir Voronin. „Voronin şi Ponta, totuna”, a spus Traian Băsescu.
“A-l compara pe Ponta, primul premier român care nu a fost membru al Partidului Comunist Român, cu preşedintele comuniştilor moldoveni este o clară lipsă de tact. E semn că vinurile băute odată împreună cu Voronin la Mileştii Mici au fost uitate, e semn că cele 16 mii de sticle de vin dăruite de comunistul Vladimir Voronin pentru fostul membru al comuniştilor români s-au dus pe apa sâmbetei şi că lui Crin Antonescu nu i-a mai rămas nici una”.
Este suficient, aş spune. Restul se poate vedea pe bloguri, pe forumuri şi în presă. Cine ştie şi înţelege cunoaşte!

Sursa: