marți, 21 august 2012




Udrea la putere, Ponta şi Antonescu în opoziţie




Reînscăunatul nu-i va uita pe cei care l-au suspendat din funcţie şi va declanşa atacuri crunte împotriva acestora. Cu instituţiile de forţă în mână şi cu spatele asigurat de cancelariile occidentale, Traian Băsescu îi va lovi fără milă pe adversarii săi, iar aceştia, paralizaţi de frică şi lipsiţi de apărare, vor fi nimiciţi. Până la alegerile din toamnă, principala preocupare a reînscăunatului va fi să desfiinţeze USL-ul. În caz că nu va reuşi acest lucru, Traian Băsescu se va mulţumi cu distrugerea imaginii alianţei, astfel încât aceasta să obţină sub 50% din voturi.
După ce USL-ul va fi adus sub pragul de 50 de procente, Traian Băsescu va încredinţa guvernarea PDL-ului şi agrarienilor lui Stelian Fuia, ungurenilor lui Mihai Răzvan Ungureanu, nemţenilor lui Mihail Neamţu şi paveleştilor lui Aurelian Pavelescu. Pentru a-şi asigura majoritatea, reînscăunatul îi va atrage de partea sa, prin mijloace specifice, pe cei de la UDMR, pe reprezentanţii minorităţilor naţionale şi pe câţiva speriaţi din USL.
Astfel, Victor Ponta, Crin Antonescu şi toţi cei care nu au fost în stare să pregătească la modul profesionist campania şi referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu vor trece în opoziţie şi acolo vor rămâne până la adânci bătrâneţi. Asta, în cel mai fericit caz, pentru că unii dintre cei care au îndrăznit să-l suspende pe şeful regimului Băsescu s-ar putea să nu ajungă pe băncile opoziţiei, ci în celulele penitenciarelor.
În ceea ce-i priveşte pe băsiştii care le-au tăiat românilor salariile, pensiile şi cheful de viaţă, Traian Băsescu va avea grijă ca aceştia să revină în funcţii. Nu toţi, ci numai cei a căror activitate a fost apreciată de către reînscăunat, în frunte cu cel mai lăudat ministru al guvernelor Boc, Elena Udrea.

Sursa:
 http://www.cotidianul.ro/udrea-la-putere-ponta-si-antonescu-in-opozitie-192032/