miercuri, 22 august 2012

In atentia tuturor membrilor SCMD 

Manifestari pro democratie ale SCMD, in Capitala si in tara


Va informam prin prezenta ca SCMD organizeaza in Capitala, in perioada 23-31 august, intre orele 17.30-19.30, o pichetare la Monumentul Leu, pentru a ne exprima dezacordul fata de decizia a 6 membri manipulati politic ai Curtii Constitutionale, care au eludat votul liber exprimat de 8,6 milioane de cetateni.
Consideram ca, dupa ce ne-au fost furate, de catre regimul Basescu, drepturile legitime la demnitate si onoare militara, munca, sanatate, trai si pensii decente, ne-a fost furat si dreptul la vot. Regimul Basescu revenind prin refuzul dictatorului de a se confrunta cu poporul, mai tiranic decat niciodata.
In aceasta situatie, va rugam sa luati masuri pentru DECLANSAREA UNOR ACTIUNI DE PROTEST, la care sa solicitati si participarea celorlalti membri ai societatii civile, in toate localitatile unde este posibil.
Va reamintim ca pe obrazul militarilor s-a instalat o pata care trebuie stearsa prin actiune – aceea a boicotarii oficiale sau subversive a referendumului de catre o parte din militarii in rezerva si retragere, membri ai Federatiei Militarilor, ANCMRR si UNPR.
Sustinem in continuare actualul Guvern, care s-a angajat sa rezolve obiectivele noastre, pana in preziua alegerilor generale.
Bataia de joc la care am fost supusi de catre actul de gangsterism politic patronat de Traian Basescu nu poate fi acceptat.
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTE,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU