duminică, 5 august 2012

Referendum inutil. Demisul n-a fost ales în 2009



Verificaţi voturile de la Paris din 2009! Veţi găsi inutil referendumul pentru că, amănunt uşor de constatat, Băsescu n-a fost ales. În ţară pierduse iar de afară am importat minciuna.
Îl aud pe Băsescu şi mă crucesc din nou. Cel care-a proclamat votul drept instrument al loviturii de stat, cel care şi-a îndemnat poporul să nu voteze, fiindcă votul e nociv, otrăvitor, antidemocratic, urlă ca din gură de şarpe că li se ia românilor dreptul la vot. Vă vine să credeţi? Băsescu, cel care-a câştigat de două ori preşedinţia României la mustaţă şi sunt indicii c-a furat voturi de fiecare dată (în confruntarea ultimă a pierdut în ţară, dar i-au venit peste noapte din străinătate 0,33 la sută voturi, fix cât îi trebuiau pentru a aşeza o mică distanţă faţă de contracandidat), Băsescu, expert în şmecherit alegeri, cu echipa lui – Videanu, Blaga, Berceanu, Flutur – care lua „o gustare mică” la Ministerul de Interne, cere acum transmiterea listelor electorale la procuratură, iar procurorii să verifice cum am votat eu şi tu şi el şi cine a încălcat interdicţia de a-şi părăsi locuinţa pe 29 iulie. Procurorii Băsescule, dacă mai poate nădăjdui cineva că dreptatea şi ordinea vor fi restabilite în această ţară, trebuie să verifice întâi cine sunt şi dacă există cu adevărat votanţii de la Paris din 2009 care te-au mitraliat, cu o viteză de succesiune a voturilor unică în lume şi imposibil de realizat în practică, preşedinte. Acele alegeri trebuie invalidate Băsescule fiindcă au fost furate iar tu ai fost cocoţat la Cotroceni ilegitim. Cum dai înapoi acestui popor anii de coşmar în care ai făcut ce-ai vrut cu noi şi mai ales ne-ai îndatorat şi sărăcit pentru a-ţi îmbogăţi camarila şi metresele? Cine ne restituie partea de viaţă pe care ne-ai furat-o? Nu, Băsescule, n-ai fost suspendat, ci doar trimis acasă pentru că în anii aceştia ai ocupat prin fraudă o demnitate pe care n-ai mertitat-o niciodată. Nu poţi să-ţi dai demisia – altă minciună – fiindcă eşti suspendat? Nu, Băsescule, nu poţi să-ţi dai demisia fiindcă n-ai fost nici măcar o clipă preşedinte ales şi n-ai din ce să-ţi dai demisia pe care oricum nu ţi-o vei da, onoarea fiind o calitate la care ai rămas alergic.
Numărarea poporului român, necesară azi, rămâne un exerciţiu trist ca un prohod, ca o înmormântare. Nu mai suntem atâţia câţi ne ştiam, iar la rărirea noastră ai cotizat din belşug satrapule care te ţii jalnic, penibil, caraghios, cu dinţii de Cotroceni. Au votat prea mulţi morţi pentru tine Băsescule, în lunga ta carieră politică, iar înverşunarea ta de a-i ţine pe listele de votanţi, dovedeşte încă o dată că ai pierdut, iar înfrângerea ta te arată hidos şi josnic, aşa cum ai fost mereu. Criminalii participă uneori la înmormântarea victimelor lor. Lasă-ne. Nu mai mânji cu vorbele tale zilnice acest parastas. Poporul român trebuie să-şi readune forţele şi să tragă aer în piept. Trebuie să ieşim din groapa în care ne-ai vârât. Cu tine de faţă, în trenci bleu de scamator, ba urlând ca Hitler, ba maimuţărindu-te ca un saltimbanc, nimeni nu poate respira aer curat iar lupta pentru salvarea şi propăşirea neamului devine imposibilă.

Sursa:
http://www.jurnalul.ro/editorial/referendum-inutil-demisul-n-a-fost-ales-in-2009-620214.htm