luni, 20 august 2012

In atentia tuturor membrilor SCMD si a aliatilor din Consiliul National al Societatii Civile

Manifestari  pentru Constitutie si legalitate in perioada 21-31.08.2012

1.In urma consultarii cu membrii Comitetului Director si membrii BO ale Filialelor din Bucuresti si Ilfov, SCMD a decis pichetarea pe termen lung a Palatului Cotroceni, la Monumentul  Leu, incepand cu data de 23 august a.c. Solicitarea a fost depusa la Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) in ziua de 16 august, la prima ora. La discutiile de astazi de la PMB reprezentantul SPP a produs o adresa de mana, de un sfert de pagina, semnata de d-na Varvara … X-ulescu din Bacau, care solicita pichetare din 15 pana la 31 august, intre orele 09.00-17.00. Lasand la o parte cacealmaua evidenta, deoarece distinsa doamana trebuia sa fie in pichetare déjà de la Sfanta Maria Mare, delegatia SCMD a constatat ca, legal, se poate face pichetare in acelasi loc, dar intre orele 18.00-21.00, dorinta la care nu renuntam, oricat s-ar stradui reprezentantii SPP-ului sa ne trimita la Academia Militara sau aiurea. Asteptam rezolvarea situatiei astazi. In caz contrar vom ruga pe toti membrii SCMD din Bucuresti si pe toti aliatii din CNSC sa desfasuram actiuni comemorative la Statuia Leu, urmand ca individual sa ne prezentam cu flori, in fiecare seara, intre orele 22.00-23.00.

2.Recomandam membrilor SCMD si CNSC, in numele demnitatii, al dreptului la democratie si libertate, sa dea curs individual initiativei de autodenuntare, ca participanti si votanti la referendum, prin depunerea declaratiei la Parchetul General de pe langa ICCJ.

3.Recomandam tuturor membrilor SCMD si CNSC, sa ia cunostinta de initiativa postului TV ANTENA 3, de a cere transmiterea in direct a sedintei CCR din data de 21.08.2012 si eventual sa semneze individual petitia online, fapt ce prevede si pichetarea sediului CCR, luni 20.08.2012, incepand cu ora 18.00 si marti, 21.08.2012, incepand cu ora 09.00. Clic aici pentru accesarea petitiei online.

In final va informam ca, prin dl. Miron Manega, care a avut mandat si din partea presedintelui SCMD, astazi, la Parlamentul Romaniei, Sala Mihai Viteazul, CNSC a aderat la cererea oficiala adresata CCR, de catre Federatia Democratiei prin Drept, afiliata la Comisia de la Venetia a UE.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU