miercuri, 1 august 2012

 

Gata Traian Băsescu! Destul!


 
După ce a încasat aproape opt milioane de pumni în cap  (am văzut pensionari scheletici înşfăcând ştampila de vot ca pe o ghioagă, cu o forţă pe care nu le-o bănuiam), Băsescu vorbeşte despre orice, mai puţin sau deloc despre voturi. Că nu-şi aduce aminte ce articole din Constituţie a călcat în picioare nu-i de  mirare. A călcat Constituţia cu totul, a batjocorit-o şi a supus-o tuturor perversiunilor. Băsescu, în acelaşi tricou descântat de vrăjitoare, cu aceeaşi gestică de şmecheraş de cartier, o ia pe arătură, se maimuţăreşte, dă cu oiştea în gard. Ieri îi ameninţa pe toţi cu puşcăria. Azi îşi pupă pe nas adversarii. E preocupat de prestigiul României în lume, prestigiu care fără el atârnă, bietul, flasc, se dă cu zâmbetul pe lângă ziarişti şi-i iubeşte pe toţi cei "22 de milioane de români”, vii, morţi sau duşi. Înseamnă că ţine şi la părinţii mei care nu mai sunt pe pământ şi la cei care de ani de zile nu mai au cetăţenia acestei ţări, unii refuzând-o, aşa cum am mai scris, şi ca amintire. Înhămat la o butaforie josnică şi caraghioasă, învârtind o feştilă care uzurpă simboluri sacre, Băsescu a ţopăit, a ameninţat, a minţit. Ne-a luat, ca de obicei, de proşti şi ne-a spus la ce emisiuni să ne uităm şi la care nu, să-l credem pe el şi numai pe el şi puţin a lipsit să ne dea şi un îndreptar de lectură. Ceva de genul, vă ordon, nu citiţi Shakespeare! Orice a spus Băsescu, mai puţin că 87 la sută dintre cei care au votat, au votat să plece.
Băsescu a fost demis prin votul zdrobitor exersat, împotriva ameninţărilor şi interdicţiilor sale de sorginte penală, de 8,5 milioane de români care au fost duminică, aşa cum am fost şi eu, la urne şi care sunt majoritatea alegătorilor acestei ţări. Ceilalţi, nepotul meu de un an, Alexandru, alături de alţi 3,8 milioane de minori n-au avut drept de vot şi dacă l-ar fi avut am bănuiala că nu l-ar fi votat pe Băsescu. Îşi merită şi ei, în viitor, viaţa lor fără calvaruri, fără stafii, fără paiaţe care să le tulbure bucuria de a trăi. Adio, Băsescule şi te întorci când te voi chema eu! Până atunci trebuie să răspunzi câtorva întrebări, iar judecătorii să vadă în cât dezacord eşti cu legea şi câtă Românie, tu şi ai tăi, aţi prădat. Boicotarea votului, ameninţarea şi intimidarea celor care ar fi vrut să voteze ca şi cârdăşia trădătoare cu o putere străină care-şi are aici etnici te fac pasibil de puşcărie. Ai anulat practic ideea de cvorum cerut de Curtea Constituţională şi de Barroso. Şi chiar şi aşa cvorumul a fost depăşit. Ai furat şi ai trişat şi acum ca întotdeauna în viaţa ta şi pentru asta va trebui să plăteşti. Încerci, ştiu, chiar un război civil pentru a-ţi salva pielea, riscând să omori din nou români. Mulţumeşte-ţi setea asasină cu gândul că ai omorât destui până acum, desfiinţându-le spitalele, alungându-le doctorii şi coborându-i la limita cea mai de jos a sărăciei din Europa. Gata Traian Băsescu. Destul.
P.S.  Crin Antonescu a vorbit de la Cotroceni aşa cum îmi doresc să vorbească preşedintele ţării mele. Adie un vânt de normalitate din acea direcţie.
P.P.S.  "Sunt preşedintele ales”. Nu, Băsescule, n-ai fost niciodată. Şi în confruntarea cu Năstase şi-n cea cu Geoană ai trişat. Pe aceeaşi reţetă. 

Sursa:
http://www.jurnalul.ro/editorial/gata-traian-basescu-destul-619861.htm