duminică, 18 septembrie 2011

Liga pro-Băsescu, mai tare ca MISA

„Cavalerii preşedintelui” vor să-l facă pe şeful statului cel mai de seamă bărbat

Autor: CARMEN DRAGOMIR
 
Formaţiunea, înfiinţată în 2007 pentru a protesta faţă de suspendarea preşedintelui, a avut numeroase acţiuni împreună cu organizaţia locală a PDL Galaţi şi a făcut campanie pentru EBA la europarlamentare, în mai multe judeţe. Dacă e să ne luăm după datele furnizate chiar de preşedintele acesteia, Liga pentru Preşedinte are mai mulţi simpatizanţi decât Mişcarea de Integrare în Absolut (MISA), păstorită de guru Grig. În câţiva ani, organizaţia condusă de un fost vaporean din Galaţi, actual patron de restaurant, a strâns peste jumătate de milion de simpatizanţi în toată ţara şi în diaspora.
Liga pentru Preşedinte (LPP) dispune de o pagină de Facebook, un blog şi o logistică bogată, dacă e să ne luăm după maşinile personalizate observate zilele trecute în traficul bucureştean. Lucru care ne-a făcut curioşi să aflăm mai multe. Aşa am descoperit că membrii organizaţiei, care se autointitulează „cavalerii preşedintelui”, fac doar politica prezidenţială, în opinia lor singura corectă, şi vor astfel să salveze ţara de planurile mârşave ale Noii Ordini Mondiale care ameninţă fatal Românica noastră. „Cavalerii”, ca orice cavaleri, respectă legile statului şi codul bunelor maniere.
Pentru că, în opinia membrilor ligii, poporul are nevoie de câteva lucruri simple: „linişte, pâine şi apă, dragoste şi mângâiere”, este momentul ca simpatizanţii formaţiunii împreună cu Traian Băsescu să dea „bărcile la apă” - aşa cum a îndemnat prim-vicepreşedintele LPP în ex­pu­nerea de motive făcută pe pagi­na de Facebook. Datul bărcilor la apă, pâinea, liniştea, dragostea şi mân­gâierea îi vor asigura lui Traian locul printre cei mai de seamă bărbaţi din istorie, iar numele lui va rămâne în eternitate, precum al lui Spartacus.
Pentru că în cei 20 de ani de la Revoluţie, „printr-o adormire a poporului, prin diferite acţiuni asupra psihicului, în guvernele României s-au infiltrat francmasoni, oameni care servesc diverse societăţi secrete mondiale şi sunt unelte ale Vârfului Financiar Mondial”, oamenii Ligii pro­pun reactivarea armatei pensio­narilor – „forţa de neoprit”. Ei sunt sin­gurii pe care românii se mai pot baza, pentru că tinerii au luat drumul bejeniei. Noua armată trebuie în­ştiinţată că „suntem în plin război cu forţele oculte, cu spirite în­tu­necate, forţe distructive, nemiloase, neiertătoare”. Potrivit „cavalerilor preşedintelui” situaţia e gravă, România trebuie salvată de mâine „să se instaureze starea de necesitate sau de război, pentru că vine iarna, în ţară va fi ca la Hiroshima, numai că în loc de foc vom avea gheaţă”.
În perspectiva unui asemenea dezastru „nu ne mai rămâne decât instituţia prezidenţială”. Membrii organizaţiei îl avertizează pe Traian Băsescu că are de înfruntat ceva mai rău decât războiul, dar „Liga pentru preşedite” este gata în orice clipă, dacă Preşedintele are nevoie de oamenii Ligii, pentru salvarea României. „Acest grup de opinie a societăţii civile reprezintă o chemare, un simbol pentru contracararea acţiunilor înjositoare ale clasei politice la adresa domniei sale, preşedintele Traian Băsescu şi a preşedinţiei. Şi sentimental sunt alături de domnia sa Traian Bă­sescu, pentru că a fost marinar ca şi mine şi mai plângem câteodată, dar nu fără motiv”, declara la înfiin­ţa­rea organi­zaţiei preşedintele acesteia, George Codreanu.
Într-o convorbire cu preşedintele Ligii am aflat şi lucruri de culise. Astfel, în acest moment organizaţia este în plin proces de formare a altui preşedinte care va continua politica dusă de Băsescu. Este vorba de „o persoană demnă”, al cărui nume nu poate fi încă divulgat. Potrivit lui Codreanu, numai în Galaţi organizaţia are 24.000 de membri, iar în ţară şi diaspora peste 600.000.

Sursa:
http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/liga-pro-basescu-mai-tare-ca-misa-590788.html