luni, 8 octombrie 2012

Presa rusă acuză: În România, se pregăteşte răsturnarea lui Putin VIDEO

Scris de : M.A.B. 

Tabere de pregătire în România, pentru revoluţionarii care vor răsturna regimul lui Vladimir Putin. Atentate şi implicarea lumii interlope în atacuri criminale şi provocarea de dezordini sociale în marile oraşe ale Federaţiei Ruse.
Nu este un scenariu de film made in Bollywood, ci “realitatea” prezentată de un documentar-anchetă, difuzat de unul dintre cele mai importante canale tv de la Moscova. “Dezvăluirile” NTV, din documentarul “Anatomia unui protest 2”, au fost preluate de mai multe publicaţii ruseşti.
Astfel, se pare că (n.red. – susţine NTV), pe teritoriul României, există centre/tabere în care au loc pregătiri intense ale activiştilor care trebuie să realizeze în Rusia „Revoluţia colorată”, cu aluzie la “revoluţiile portocalii” care au avut loc în Georgia şi Ucraina, în urmă cu aproape opt ani.
În “ancheta jurnalistică” „Anatomia unui protest 2″, realizată de postul NTV, este prezentată şi o înregistrare realizată cu camera ascunsă, în care un deputat georgian, şeful Comisiei parlamentare pentru apărare şi securitate, Givi Targamadze, îi propune liderului rus al “Frontului de stânga”, Serghei Udalţov, să implice specialişti români şi lituanieni la antrenarea activiştilor opoziţiei, scrie ziarul Timpul. “Credem că dacă vor fi resurse umane, atunci putem începe cât mai repede. Să lucreze atât românii, cât şi lituanienii”, a spus acesta la întâlnire. “În România şi Lituania aceste centre de pregătire a revoluţionarilor există de multă vreme. Ele au fost create de către SUA pentru a învăţa tinerii teoria protestelor şi tactica luptelor de stradă, iar tinerii din Rusia merg regulat în taberele din Lituania şi România”, subliniază NTV.

Continuarea şi video pe:
http://www.ziuaveche.ro/international/externe/presa-rusa-acuza-in-romania-se-pregateste-rasturnarea-lui-putin-video-125093.html