miercuri, 8 iunie 2011

Noi neînţelegeri la MAI: În mai multe judeţe din ţară nu se mai acordă sporul de antenă

Dacă un scandal abia a fost aplanat, altul este pe cale să înceapă în ministerul de Interne. În mai multe judeţe din ţară nu se mai acordă sporul de antenă, după ce măsurătorile au arătat că nivelul radiaţiilor nu este foarte mare.

FOTO: gorjexclusiv.ro

"În urma măsurătorilor efectuate de reprezentanţii instituţiei, am ajuns la concluzia că, în anumite judeţe, sporul de antenă nu mai poate fi acordat, având în vedere că aceste măsurători sunt sub limita prevăzută de lege pentru aprobarea acestui spor datorită radiaţiilor", a declarat Marin Gruia, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), precizând că, până în prezent, acetse probleme au fost constatate doar la nivelul judeţului Gorj.

"Noi considerăm că aceste măsurători nu sunt reale, de aceea am cerut, cel puţin la nivelul IPJ Gorj, o contraexpertiză pe care sindicatul o va plăti, pentru că nu e normal ca în unele judeţe să existe acest spor de radiaţie, iar în alte judeţe nu, în condiţiile în care este folosită aceeaşi aparatură a insituţiei", a mai spus liderul SNPPC.


Sursa: http://www.realitatea.net/noi-neintelegeri-la-mai-in-mai-multe-judete-din-tara-nu-se-mai-acorda-sporul-de-antena_842356.html