miercuri, 12 decembrie 2012


Victor și Crin, nu vă culcați pe patul puștii lui Băselu!


Popourile cucoanelor politice care s-au fâțâit, în cele mai scumpe țoale din univers, prin fața noastră ani de zile, insultându-ne cu ziceri și fasoane, cu poșete și vacanțe în cele mai scumpe stațiuni ale lumii, pizduindu-ne (cred că e un cuvânt inventat) de la tribuna Parlamentului, numărând din unu-n trei,  stau cu mâna întinsă la pomana redistribuirii. Dă-mi și mie un vot, o redistribuire, un covrig, săru-mâna! Popourile, zic, ale acestor cucoane, s-au pleoștit instantaneu. Atârnă blege. Milogeala, pe o lege strâmbă, susținută de partidul lui Băsescu (sub aparența că arendașul din Deal vrea un parlament rezumat), dă roade. Robertele și nuțicile și ancuțele stau în genunchi, cu mâna întinsă la milogeala redistribuirii. Cezar Preda, care se dădea rotund alaltăieri, cică nu intră și nu prea încape așa cum nu încape nici Blaga, victimă a propriului subconștient care s-a scăpat pe gură mărturisind că ARD fură, minte și a făcut o campanie murdară. De multă vreme n-am asistat la o mai mare năuceală. Agamiță Dandanache Blaga, aterizat într-un ”coledzi” care l-a refuzat, a dat pe gură un adevăr pe care dedesubturile minții lui îl țineau pitit.

Marele pedelist, marele înfrânt nu e însă de găsit. Băselu s-a băgat sub fustele Angelei nemțoaica, sau face curățenie, înlocuind menajera româncă, în baia lui Barroso? Unii avansează bănuiala că s-a dus să-și ia Premiul Nobel pentru Pace. Care pace? Care premiu? Care premiu al lui? Băsescu și pacea? Poate premiul baronul Munchausen, dar legendarul baron avea fantezie pe când mincinosul nostru a devenit stereotip!

Poporul român, insultat astă-vară, înjurat birjărește de un american pe care am uitat cum îl cheamă, de un portughez pe care tocmai ce l-am pomenit, de o nemțoaică evocată mai sus, prin garderobă, s-a răzbunat făcându-și pârtie prin zăpadă spre vot. Și a votat să se ducă nouă mii de ani Băsescu și ai lui. Fie-i voia împlinită!

P.S. PSD fuzionează cu UNPR! Hai c-am trăit s-o aud și p-asta! PSD își adună foștii pesediști plecați din varii motive în ograda lui Băselu. Mișcarea nu poate fi poreclită fuziune, ci reîntoarcerea fiilor risipiți, cu nițică cenușă a pocăinței pe scăfârlii, la matcă. ARD se destramă! Altă gugumănie! Ce să se destrame? Ca să deșiri un ciorap trebuie să aibă un fir din care-i țesut. ARD n-are fir. Îl are doar pe Băsescu, destrămat la rându-i. Și acum o previziune pe care mi-o cere o cititoare a știrilor A.M.Press. Nu exclud ca Partidul Conservator să fuzioneze, cândva, cu PNL. Aproape sigur, încet, încet, în anii care vor urma, pedeliștii care-s liberali se vor înscrie în PNL, iar cei  care sunt mai de stânga, în PSD. Peste patru ani vom avea două partide mari, azi unite, care se vor despărți. Ele se vor chema PSD și PNL, stânga reală și dreapta reală care nu vor mai bate împreună din palme, ci-și vor trage palme. Până atunci însă va curge multă apă pe gârlă. Așteptările mele actuale, comprimate în una singură, înseamnă ca Băsescu să devină de mâine amintire. Păstrarea lui Băsescu la Cotroceni, detronat de popor și astă vară și acum, ar fi o greșeală de neiertat. Victor și Crin, nu vă jucați cu asta! Nu vă culcați pe patul puștii lui Băselu! Am scris cândva că un terorist cu dinamită la brâu e mai periculos decât o bombă. Iar Băsescu, prin repetatele încălcări ale voinței populare, este terorist. Trimiteți-l repede acasă.


Sursa:
http://jurnalul.ro/editorial/victor-i-crin-nu-va-culca-i-pe-patul-pu-tii-lui-baselu-631280.html